Pages

Jangan Biarkan Harta Anda Dibekukan

Jangan Biarkan Harta Anda Dibekukan

Sunday, February 19, 2017

5 Kebaikan Refinance Rumah

5 Antara Kebaikan Refinance Rumah adalah: 1.Jimat beribu-ribu ringgit
 Apabila kita dapat pinjaman baru yang berinterestrendah untuk refinance rumah, anda boleh berjimat sehingga 50%daripada pembayaran pinjaman perumahan!

2.Pinjaman tunai dengan opsyen cash out
Anda layak dapat pinjaman tunai sekiranya nilairumah anda melebihi baki pinjaman yang tinggal.


3.Mengurangkan risiko faedah yang turun naik
Anda boleh tukar daripada pinjaman konvensionalflexible interest (yang interestnya turun naik) kepada fixedinterest rate atau pinjaman perumahan islamik. Sekiranyainterest sekarang rendah, anda boleh guna cara ini untukmenikmati kadar faedah rendah untuk seluruh tempohpinjaman.

4.Mengurangkan tempoh pinjaman
Penjimatan daripada refinance (dengan kadar interestyang lebih rendah), boleh digunakan untuk mengurangkan tempohpinjaman sekiranya anda tidak ingin mengurangkan ansuranbulanan

5.Menyatukan semua pinjaman anda (consolidation)

 Anda boleh menggunakan wang tunai daripada cash outuntuk settle pinjaman lain seperti pinjaman kereta, pinjamanbank dan koperasi, hutang kad kredit dan sebagainya. Jadi andahanya perlu bayar pinjaman perumahan sahaja setiap bulan.Konsultasi Percuma
Perlukan Nasihat Runding Kewangan Hartanah
Insuran Takaful, Medikal Kad
Sila Hubungi Nasri 019 370 2629

1 comment:

  1. Selamat datang ke FINANCE LEONARDO DORA sebuah syarikat pinjaman yang didaftarkan, yang menyediakan pinjaman untuk membantu kehidupan. Anda amat memerlukan pinjaman untuk membayar hutang anda, atau anda memerlukan pinjaman untuk perniagaan anda? Anda telah ditolak oleh bank dan institusi kewangan lain? Anda perlu pinjaman penyatuan atau gadai janji? Adakah anda mencari lebih banyak lagi, kerana kami berada di sini untuk membuat kesulitan kewangan anda sesuatu yang lalu. Kami telah membantu orang-orang yang memerlukan bantuan kewangan yang mempunyai kredit buruk atau memerlukan wang untuk membayar bil, memberi pinjaman untuk kadar faedah hanya 2%, Saya ingin menggunakan medium ini untuk memberitahu kami menyediakan sokongan dan penerima yang boleh dipercayai, dan akan bersedia untuk memberi pinjaman. Jadi, sila hubungi kami hari ini (leonardodorafinance@gmail.com)

    ReplyDelete